Afdrukken

TSK Tongeren Vandaag 03 10 2019 Foto wnd Burgemeester en Schepen van Cultuur mevr. An ChristiaensAls voorzitter van de Tongerse Schrijverskring, doet het mij heel veel plezier om op deze mooie septemberdag een bijzonder evenement aan te kondigen van onze TSK.

Op 3 oktober e.k. stellen wij "Plinius 2019" aan jullie voor. Dit bijzonder mooi geworden jaarboek staat bol van de haiku's, gedichten, kortverhalen en meer, van onze leden. In aansluiting op het Cultureel zomerevenement, kozen wij voor het thema "Moment".

Met dit jaarboek wenst de TSK eveneens een eerbetoon te brengen aan onze overleden erevoorzitter Jo Gilissen. Hetgeen Jo voor onze stad en onze vereniging heeft gedaan, mochten we zo maar niet laten voorbij gaan.

Op donderdag 3 oktober - de dag van Jo zijn verjaardag -
maken wij er met een vleugje humor - eigen aan Jo - een mooie, respectvolle avond van om zijn "leven" te vieren en onze nieuwe "Plinius".

Wij nodigen u dan ook van harte uit om dit samen met ons te doen. Het boek is die avond te koop aan 15.00 € en nadien in de Standaard boekhandel, Stadsarchief.

Warme groet,

Tilly Gielen
TSK Tongeren Vandaag 03 10 2019 Foto voorzitter Tilly Gielen