08 november 2018


Beste vrienden,

Gisteren namen we op een serene wijze afscheid van Jo.

Met zijn heengaan, is er een moeilijke periode voor ons aangebroken, voor ieder op zijn of haar manier.
Jo was een man uit één stuk met zoveel kwaliteiten. Hij was als een steunpilaar tegen dewelke je altijd kon leunen, indien nodig… die bijstuurde waar het moest.

Wij zijn nu gedwongen om verder te gaan, zonder hem, zonder zijn steun, kennis en levenservaring. Net of we nu op eigen benen moeten gaan staan.

Verschillende onder ons verloren bovendien een goede vriend, hetgeen een gevoel van – nog steeds niet kunnen vatten – en ontreddering met zich mee brengt…

De leden van de TSK zullen hun krachten echter moeten bundelen en op de ingeslagen weg verder gaan. Op die manier kunnen we tonen dat Jo zijn jarenlange inzet niet vergeefs is geweest en vooral het best “zijn leven eren” …

Met warme groet,

Tilly Gielen
voorzitter TSK

 

1 november 2018

Met diepe verslagenheid en een droef hart delen wij u het heengaan mee van onze erevoorzitter en vooral goede vriend, Jo Gilissen.
Zijn heengaan zal een onnoemelijke leegte achterlaten bij zo velen.
Met diep respect voor de familie van Jo, zijn meest nabije vrienden en iedereen die hem kende, zijn waardevolle inbreng in de verschillende genootschappen en verenigingen, waaronder de Tongerse Schrijverskring... Allen verliezen wij een waardevol persoon.

Jo, de voetafdruk die jij nalaat zal voor AL TIJD een blijvend eerbetoon zijn, het bewijs van jouw mens zijn en op jouw levensreis mochten wij je ontmoeten... dank je wel.

Tilly Gielen
voorzitter TSK.


shindo

boekvoorstelling

expo TSK 2017

Inloggen